open mapa
Strona główna / Centrum Prasowe / Aktualności

Centrum prasowe

Rejestracja dziennikarzy

Uzupełnij swoje dane jeśli jesteś zainteresowany akredytacją w naszym Centrum Prasowym:

Zaznacz interesujące Cię kategorie informacji prasowych

Aktualności i Wyniki finansowe

Wartość aktywów netto i Wartość jednostki rozrachunkowej Generali OFE

* Wyrażam zgodę na przetwarzanie podanych przeze mnie moich danych osobowych przez podmioty Grupy Generali* w celach marketingowych, obecnie oraz w przyszłości, produktów oferowanych przez te podmioty, w tym na połączenie danych w administrowanych przez te podmioty zbiorach również z danymi uzyskanymi z innych źródeł oraz na wzajemne udostępnianie tych danych wyłącznie pomiędzy tymi podmiotami. Powyższa zgoda obejmuje otrzymywanie drogą elektroniczną, w tym za pośrednictwem telekomunikacyjnych urządzeń końcowych, informacji promocyjnych i handlowych dotyczących produktów i usług tych podmiotów. Zostałem poinformowany o prawie wglądu do moich danych i ich poprawiania oraz o dobrowolności złożenia niniejszego oświadczenia. *Podmiotami należącymi do Grupy Generali są: Generali Życie Towarzystwo Ubezpieczeń S.A., Generali Towarzystwo Ubezpieczeń S.A., Generali Finance Sp. z o.o., Generali Powszechne Towarzystwo Emerytalne S.A., z siedzibami w Warszawie, przy ul. Postępu 15B. Pełna tresc klauzuliZwiń

*pola wymagane